2019 januárjában beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Gyógyítás Misztériumába Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó tanítóim által, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg.

E gyógyító eljárás bemutatására álljon itt egy részlet az eredeti forrásul szolgáló csillagnemzetsegek.hu oldalról:

Ez a kezelés egy különösen gyengéd, mégis rendkívül hatékony módja a test és a lélek betegségeinek megelőzésében, kezelésében és gyógyításában. Csökkenti a felgyülemlett stresszt, segít megszabadulni annak romboló hatásaitól. Fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, erősíti az immunrendszert, beindítja és fokozza a szervezet természetes öngyógyító folyamatait.

Ennek megfogalmazáshoz idézni szeretném Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó írását: „A Lemúriai Gyógyító Misztériumok egy csodálatos, nagy erejű, végtelenül tiszta és szent gyógyító eljárás, amely magában foglalja a Teremtés teljességét, mind a 13 Csillagnemzetség sugarával áthatva, amelyben minden érintést és mozdulatot a kegyelem energiáinak közvetítése vezérel.”

BACH TERÁPIA

A Bach virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely, hogy a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. A Bach-virágterápia rendszerét, amelyben 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi problémáit. 

A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi patikájának állandó részét képezik. A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)