"Az Elysium Fénytesti Áthangolás számomra szinte leírhatatlan élményt nyújtott. Már születésem óta közel állandóan valamilyen fizikai fájdalom vagy betegség gyötört, ezért jelentkeztem a Fájdalom-test lebontását segítő kezelésre Judithoz.

Reménykedve léptem be a “Belsőharmónia” helyszínére, és már a környezet is pozitív érzésekkel töltött el.

Mivel nehéz megfogalmazni az érzéseket, amelyeket kiváltott bennem a kezelés, őszintén gondolom, hogy mindenkinek érdemes megtapasztalnia. Enyhe fizikai fájdalmakat éreztem a semmiből, melyek a kezelés végén azonnal megszűntek. Bár hónapok óta nehezemre esett a meditáció, mindkét alkalom során meditatív állapotba vitt a nyugalmas zene, mely a kezelés alatt szólt. Végig úgy éreztem, mélyen magamba merültem, mind a gondolataim szintjén, mind lelki téren. Mintha egy felsőbb dimenzióba léptem volna, ahol összhangban éreztem a testem, a gondolataim és a lelki énem. A kezelés végén mintha egy új, békésebb énemként tértem volna vissza. Amint felálltam, úgy éreztem, hogy több kilós teher került le a vállamról, amelyet korábban észre sem vettem.

Évek óta először nem esik nehezemre egyenesen, magamat kihúzva ülni és jobban értékelem a testem jelzéseit, tudom, hogy ha valami fájdalmam van, az okkal történik és nem csak 'a szokásos'.

A fizikai megkönnyebbülések mellett mentális szinten is élményt nyújtott a kezelés, úgy érzem még az önismeretemen is segített, bővült a látóköröm életem több területén is.

<p">Őszinte élmény volt számomra az Áthangolás és határozottan egy egyedi tapasztalat. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom."    Tea

 

 

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)