Racionális, a számok világában élő ember vagyok, aki leginkább csak azt hiszi el, ami logikus vagy matematikailag levezethető, esetleg amit megtapasztal. Nos, ez az énem jutott el Judithoz, akit egy nagyon kedves ismerősöm ajánlott, amikor már épp minden összeomlott körülöttem. Megszoktam, hogy irányítom az életem, viszont volt jó néhány helyzet, amiben úgy éreztem, hogy csak körbe-körbe járok és mindig visszatérek a kiinduló pontra, ezenkívül sikerült egy nagyon komoly védelmi bástyát felhúznom magam köré, ami mindentől, jótól és rossztól egyaránt megvédett. Ezek miatt egy ideje kezdtem kellemetlenül érezni magam és elérkezettnek láttam az időt, hogy változtassak, de nem tudtam, mi lenne az, ami kiutat mutat ebből a helyzetből. 

Már az első találkozás nagyon meggyőző volt, de persze kellően szkeptikus voltam. Judit már az első pillanatban elvarázsolt a kedvességével, de a valódi áttörést az hozta, amikor egy rövid bevezető beszélgetés után rákérdezett egy korábban történt konfliktusomra, amiről nem tudhatott, de valamiből ismertek voltak számára a részletek. Mint kiderült ez a konfliktus annyira mélyen érintett, hogy teljesen leblokkolta az életemet. Az is nagyon tanulságos volt, ahogy szép lassan elmondta a konfliktusban érintett másik fél érzéseit, mintha csak ő is ott lett volna. 

Szerencsére sikerült feloldani minden a konfliktus miatt keletkezett blokkot, de azóta is mosolyogva emlékszem vissza arra az első döbbenetre, amit akkor éreztem, amikor feltárta előttem a konfliktus részleteit. Az elmém csak azt kérdezgette, "hogy ezt, vajon honnan tudja?". Azóta már picit másképp állok a dolgokhoz és elhiszem, tudomásul veszem, hogy van olyan része az életünknek, ami szabad szemmel nem feltétlenül látható, de attól még ott van körülöttünk, létezik, hordozzuk magunkkal és bizony sokszor meghatározza cselekedeteinket. 

Drága Judit, hálásan köszönöm a beszélgetéseket, az iránymutatást és a rengeteg segítséget. A hozzám hasonlóan racionális és szkeptikus Vendégeidnek sok sikeres tapasztalást és csodát kívánok!

Az Elysium kezeléssel egy újabb mérföldkőhöz érkeztem. Egy kezelés, ami során az érintésen keresztül történik valami megfoghatatlan és megmagyarázhatatlan csoda, valami, ami fizikai valóságában nem létezik, de mégis jobban érzi tőle magát az ember. 

Már egy ideje azt éreztem, mintha görcsben, időnként bilincsben lennék, mintha le lennék láncolva, mozdulnék ebből a helyzetből, de ezek a valóságban láthatatlan láncok, mintha béklyóban tartanának és húznának vissza oda ahonnan már szeretnék kitörni. Ez még egy egészen friss élmény és nem is tudom pontosan mi történt, talán nem is kell érteni, sokkal fontosabb a tapasztalás, hogy a kezelés óta energikusabban, szabadabban élek, nyitottabbá és láthatóvá váltam. És ami a legfontosabb, hogy kevesebbet aggódok, nyugodtabban élek és elhiszem, hogy rendben vannak a dolgok körülöttem. Hálásan köszönöm!”  Szilvia

 

 

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)