Lemúriai Misztérium

„2011. szeptember 22-25. között egy nagyon intenzív négy napos beavató képzés során a szellemi közösségünk újabb 53 tagjának – köztük az eddigi csillag-koordinátori csoportnak – adtuk át a Lemúriai Misztériumok gyönyörű és végtelenül szent titkát. E közösség tagjai, a már hosszú évek óta velünk haladó tanítványaink közül kerültek ki, akik ilyen módon végigélték már a Csillagnemzetségek Galaktikus Mítoszai tanfolyamsorozatot, majd átégtek a Megváltás Körök mély öngyógyító folyamatain, ezután pedig elsajátították a Lemúriai Fénytest csillagjármű működtetésének módját, és az évek alatt bizonyították, hogy lelkük és szívük mélyén a Lemúriai Csillagok szigetének emlékezetével érkeztek és sorsukat éppúgy a csillagtudatosság képviselete hatja át.

Egy csodálatos, végtelenül tiszta és szent eljárás született hát, amely magában foglalja a Teremtés teljességét, mind a 13 Csillagnemzetség sugarával áthatva, amelyben minden érintést és mozdulatot a kegyelem energiáinak közvetítése vezérel. Éppen ezért – az extrém pszichotikus zavarokon, szenvedélybetegségeken kívül – szinte bármilyen problémával felkereshetők koordinátoraink, akár fizikai problémáról, akár lelki, kapcsolati krízisről, gyermekvállalási problémákról, önkeresési folyamatokról legyen is szó. Azt bizonyosan meg fogja tapasztalni minden kereső és megértésre vágyó ember, hogy milyen hihetetlen erejű misztérium és csoda az, amikor a Teremtés csillagerői összefognak az Életért, és visszaemelik őt az Isteni Sorsába, az igazi útjára és a kegyelem által finoman kivezetik őt az elválasztottság illúzió fájdalomköréből, amely valójában minden testi-, és lelki szenvedés oka. S így megkezdődhet egy olyan belső felismerésekkel áthatott öngyógyítási folyamat, ami által oldódhatnak a testi és lelki fájdalmak is, változhatnak a sokszor ismételt karmikus mintázatok, és egy sokkal teljesebb életre találhatunk rá.

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

p.s. De természetesen azt most is el kell mondanunk, hogy ez egy alternatív módszer, amely nem helyettesíti a szakorvosi diagnosztikát és megfelelő orvosi ellátást.”

 

(Forrás: https://csillagnemzetsegek.hu/therapy/lemurian-healing-mystery/)

Telefonszám

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem hívjon a következő telefonszámon: +36-30-311-2228.

Cím

1161 Budapest, Hársfavirág u. 55. (Zebra Lakópark)